Inscripcions i preus

Les inscripcions a través de la web es tancaran el dilluns 26 de desembre a les 23:59. Qui vulgui inscriure’s fora d’aquest termini ho haurà de fer divendres 31 en l’horari de recollida de dorsals (dissabte 31 de desembre de 10h fins a les 15h) al PAVELLÓ 3.

Les inscripcions a través del web es tancaran el dilluns 26 de desembre de 2022 a les 23:59 hores.

AMB EL DORSAL HI HAURÀ CRONOMETRATGE

14

Inscripció estàndard

10

Inscripció socis CMSC

15

Inscripció presencial fora de termini (sense dorsal personalitzat ni cronometratge)

INSCRIPCIONS FAMILIARS

Es podran fer inscripcions familiars (màxim 2 adults + fills/es) al preu de 10€ per persona. S’hauran de fer de forma presencial a la Seu del Club de dilluns a divendres de 17h a 21h fins el 22 de desembre de 2022 o presencialment el dia de la cursa (en aquest cas no sortirien a la classificació oficial).

INSCRIPCIONS PER A EMPRESES

Es podran fer inscripcions per empreses (pack mínim 8 treballadors) al preu de 10€ per persona. Aquelles empreses que vulguin participar a la Cursa i beneficiar-se del descompte poden contactar amb cmsc@cmsc.cat fins el 20 de desembre de 2022.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS (FORA DE TERMINI)

En cas de no haver-se inscrit, únicament es podrà fer al PAVELLÓ 3 en el decurs de la recollida dels dorsals el dia 31 de desembre de 10h a 15h , sense que aquests puguin ser personalitzats.
El dissabte 31 de desembre només es facilitaran dorsals lliures (sense cronometratge i opció de sortir a la classificació oficial).
Es podrà pagar amb targeta.
No s’admetran inscripcions per telèfon ni correu electrònic.

RECOLLIDA DE DORSAL I SAMARRETA

La recollida del dorsal i samarreta es farà al Pavelló Poliesportiu de Sant Cugat (Plaça de la Vila, 08172 Sant Cugat del Vallès)
Dissabte 31 de desembre de 10h fins a les 15h.

El tallatge de les samarretes (unisex) serà el següent:
XXS – XS – S – M – L – XL – XXL