Inscripcions i preus

Les inscripcions a través de la web es tancaran el dilluns 26 de desembre a les 23:59. Qui vulgui inscriure’s fora d’aquest termini ho haurà de fer divendres 31 en l’horari de recollida de dorsals (dissabte 31 de desembre de 10h fins a les 16h) al PAVELLÓ 3.

14

Inscripció estàndard

10

Inscripció socis CMSC

17

Inscripció presencial (fora de termini)

Les inscripcions a través del web es tancaran el dilluns 26 de desembre de 2022 a les 23:59 hores.

INSCRIPCIONS FAMILIARS

Es podran fer inscripcions familiars (màxim 2 adults + fills/es) al preu de 10€ per persona. S’hauran de fer de forma presencial a la Seu del Club de dilluns a divendres de 17h a 21h fins el 22 de desembre de 2022 o presencialment el dia de la cursa (en aquest cas no sortirien a la classificació oficial).

INSCRIPCIONS PER A EMPRESES

Es podran fer inscripcions per empreses (pack mínim 8 treballadors) al preu de 10€ per persona. Aquelles empreses que vulguin participar a la Cursa i beneficiar-se del descompte poden contactar amb cmsc@cmsc.cat fins el 20 de desembre de 2022.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS (FORA DE TERMINI)

En cas de no haver-se inscrit, únicament es podrà fer al PAVELLÓ 3 en el decurs de la recollida dels dorsals (llegir al final d’aquesta pestanya) , sense que aquests puguin ser personalitzats.
El divendres 31 només es facilitaran dorsals lliures (sense sortir a la classificació oficial).
No s’admetran inscripcions per telèfon ni correu electrònic.

RECOLLIDA DE DORSAL I SAMARRETA

La recollida del dorsal i samarreta es farà al Pavelló Poliesportiu de Sant Cugat (Plaça de la Vila, 08172 Sant Cugat del Vallès)
Dissabte 31 de desembre de 10h fins a les 16h.

El tallatge de les samarretes (unisex) serà el següent:
XXS – XS – S – M – L – XL – XXL