Inscripcions i preus

Inscripció limitada al nombre de dorsals disponibles

Tal com posa al web, el termini d’inscripció via web va acabar divendres 27. Qui vulgui inscriure’s fora d’aquest termini ho haurà de fer dilluns 30 o dimarts 31 en l’horari de recollida de dorsals al PAVELLÓ 3

No podem garantir la talla de la samarreta a tots aquells que s’inscriguin després del 10 de desembre.

Els atletes que vulguin disposar del cronometratge oficial i no disposin de xip propi hauran de pagar 2€ addicionals de lloguer de xip.

Hi ha la possibilitat de fer la cursa sense xip, la qual cosa vol dir que ni disposarà de temps oficial ni sortirà als resultats. En aquest cas només pagarà el preu d’inscripció.

Les inscripcions es tancaran el Divendres 27 de desembre de 2019 a les 23:59 hores.


INSCRIPCIONS FORA DE TERMINI


En cas de no haver-se inscrit, únicament es podrà fer al PAVELLÓ 3 en el decurs de la recollida dels dorsals, sense que aquests puguin ser personalitzats.
Els que vulguin participar amb xip (propi o de lloguer) després de tancades les inscripcions, podran insciure’s només el dilluns 30 de 16h a 20h al PAV-3 fins que s’acabin els dorsals disponibles. El dimarts 31 només es facilitaran dorsals lliures (sense sortir a la classificació oficial)
No s’admetran inscripcions per telèfon ni correu electrònic.

13€
  • Inscripció estàndard
10€
  • Inscripció Socis Muntanyenc

La recollida del dorsal, xip i samarreta es farà al Pavelló Poliesportiu de Sant Cugat (Plaça de la Vila, 08172 Sant Cugat del Vallès)
Dilluns  30 de desembre des de les 16h fins a les 20h.
Dimarts 31 de desembre de 10h fins a les 17h.

%d bloggers like this: